top of page

Home sweet home 

Kroontje.png

'Het charmeerde ons dat ze enorm bekommerd was om waar haar katjes terecht zouden komen'

Graag delen wij onze ervaring ivm CatsAndColours. Vanaf ons eerste contact met Herlinde wisten we dat we te maken hadden met iemand die zeer gepassioneerd is en een groot hart heeft voor dieren. Alle hieropvolgende communicatie (telefoontjes, berichtjes, foto’s, ...) als eerste kennismaking verliep supervlot en transparant.

 

Het charmeerde ons dat ze enorm bekommerd was om waar haar katjes terecht zouden komen. Dit was voor ons een teken dat we met een professionele en warme cattery te maken hadden.

 

Ons verkenningsbezoek bevestigde dit alleen maar. Herlinde’s woonst is een waar kattenparadijs. Om nog maar te zwijgen over de mooie, schattige poesjes die ons begroetten. We hadden een zeer aangenaam gesprek en Herlinde voelde goed aan dat wij en August een ultieme match waren.

 

Ze gaf ons veel tips & tricks en op het einde kregen we zelfs nog een zeer uitgebreide “survivalkit” mee. Hierbij een grote pluim voor haar creatieve DIY-hebbedingetjes!

 

Ook nadien was de opvolging verzekerd: we bleven in contact met uitwisseling van verhaaltjes en foto’s en kunnen tot op de dag van vandaag nog steeds op haar advies rekenen.

Odile - Jan

Kroontje.png

'Wij hadden aan Herlinde uitgelegd dat we op zoek waren naar een poes die heel kindvriendelijk is, en of we dit kunnen bevestigen'

Wat betreft de cattery kunnen wij alleen maar onze dankbaarheid uitdrukken en spreken in superlatieven (zeker omdat we al een andere negatieve ervaring hadden met een dierenspeciaalzaak.)

Wij hadden aan Herlinde uitgelegd dat we op zoek waren naar een poes die heel kindvriendelijk is (gegeven onze 3 zonen) maar die ook heel rustig was met respect voor het meubilair en die we dus niet telkens gingen terugvinden in onze gordijnen.

Herlinde garandeerde ons dat haar Britse kortharen hier inderdaad het perfecte profiel bij hebben. En of we dit kunnen bevestigen! 

 

Achiel heeft inderdaad dit profiel, hij heeft niet liever dan gedragen te worden door de kinderen en gordijnen en zetels interesseren hem geen sikkepit. 

Bovendien ging hij van dag 1, zonder de minste vraag of aanporren, zelf op zijn kattenbak. En dan spreken we nog niet over het feit dat hij supergezond is (zoals bevestigd door onze dierenarts) met de perfecte vaccinaties en gecastreerd en met een persoonlijk rugzakje met zijn favoriete speeltjes, eten, .... 

 

Wij waarderen ook enorm dat Herlinde ook nu nog, bijna een jaar later, nog steeds zelf regelmatig mailt om te kijken hoe het met Achiel gaat.

 

Zoals u ondertussen hebt begrepen, zijn wij heel grote fans van Herlinde en zouden er zo nog een poes van bij haar bijnemen.

Ingrid - Frederik

Reviews
ZOOPLUS: mijn favoriete online website voor het bestellen van voeding, speeltjes, krabpalen en andere leuke hebbedingetjes voor katten. Klik hier op de link.
bottom of page